De DraftMax, de alles-in-1 werkbank met unieke kenmerken

De werkbank met onder- en achterafzuiging en geïntegreerd filter van Plymovent is een combinatie van een lastafel en een afzuig- en filtratiesysteem. Deze compacte afzuigtafel kan overal worden geplaatst, bijv. binnen in een lascabine of aangesloten op leidingwerk en heeft een laag geluidsniveau door de optionele geluidsdemper. De DraftMax is geschikt voor veel toepassingen, zoals lassen, slijpen en plasmasnijden.

 

 Het unieke en uitermate effectieve afzuigsysteem van de DraftMax verwijdert lasrook en stof direct uit de ademzone van de lasser via het werkoppervlak en het optionele achterafzuigingspaneel. De uitbreidingsset voor achterafzuiging, de Backdraft Kit, wordt aanbevolen als u werkt met een hittebron zoals lassen. Snel stijgende lasrook kan alleen effectief worden afgevangen door een combinatie die naar beneden en naar achteren afzuigt.

Voorzien van vonkenvanger

 

De DraftMax is uniek door de geïntegreerde drieledige vonkenvanger. Deze vonkenvanger voorkomt dat vonken de filterpatronen bereiken en wordt onder het werkoppervlak van de afzuigtafel geplaatst. Met deze vonkenvanger is uw werkplek veilig.

 

Onderhoudsvriendelijk & zelfreinigend

 

In de DraftMax vindt filtratie plaats via twee ovalen filterpatronen met een totale filteroppervlakte van meer dan 50 m2. Deze grote filteroppervlakte resulteert in een langere filterstandtijd. Dit betekent minder onderhoud en lagere algehele operationele kosten.

 

Daarnaast hebben we de DraftMax ULTRA die uitgerust is met een zelfreinigend filtersysteem. Het effectieve reinigingssysteem zorgt voor een constante en hoge efficiency van het filter. Bovendien wordt de reiniging automatisch gestart zodra de ventilator wordt uitgeschakeld. De afzuigunit biedt ook de automatische start/stop mogelijkheid, waardoor u de unit nóg gemakkelijker kunt bedienen.

Uit te breiden met HEPA-filter

 

 Aan de DraftMax kan een HEPA-kit toegevoegd worden als recirculatie van de afgezogen lucht is toegestaan. Wanneer u gebruik maakt van recirculatie is er minder behoefte aan ventilatie met buitenlucht. De dure verwarmde en/of gekoelde binnenlucht blijft in de werkplaats, waardoor zowel de algemene als technische kosten en de nadelige gevolgen voor het milieu kleiner zijn.

De PHV, de draagbare hoogvacuum stof- en lasrookafzuiger met unieke kenmerken

De PHV is een draagbare hoogvacuüm-unit die zo groot is als een stofzuiger. Dit product kan overal worden gebruikt, ook op locaties die niet of nauwelijks toegankelijk zijn voor stationaire en grotere mobiele units.

 

Meer info

Jennekens Lastechniek

Withuisveld 36

6226 NV Maastricht

K.V.K: 14630845

BTW nr: NL816114213B01

IBAN: NL31 INGB 0679877797

 

 

 

                     +31(0)43 3520707

 

                     +31(0)43 3520708

 

                    info@jennekensbv.nl

 

Openingstijden Ma t/m Vr 8:00-17:00