Machines

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Electrotool is importeur van machines en gereedschappen voor de industrie, bouw- en installatiebedrijven.

Bij Electrotool B.V. kunt u terecht voor machines en/of installaties,

elektrisch gereedschap en handgereedschap.

 

Wij zijn gespecialeerd op het gebied van: zaagmachines, cirkelzaagmachines, afkortmachines, afkortzaagmachines, zaaginstallaties, boorzaagstraten, boormachines, kolomboormachines, omtrekverspaning, bandslijpmachines, pijpbewerkingsmachines en gereedschappen, buigmachines, doornbuigmachines, aluminium bewerkingsmachines en elektrische gereedschappen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUVEMA machines met een zeer groot assortiment aan machines voor de professionele industrie.Deze worden door fabrikanten geproduceerd die, middels zeer strenge selectiecriteria aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Ook denken wij mee met u en met de fabrikant, zodat de machines voortdurend op verschillende, grote en kleine punten aantoonbaar verbeterd en doorontwikkeld worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REMS produceert machines en gereedschap voor professionals-de eisen nodig zijn hoge. REMS vervult haar taken met bevoegdheid, verantwoordelijkheid en een eersteklas service. Dit omvat ook de snelle levering, alsmede onderhouds-en reparatie. Een hoge mate van flexibiliteit en absolute betrouwbaarheid zijn de basis voor de uitstekende service.

 

 

De hele logistieke organisatie is gericht op de behoeften van onze klanten. Te kunnen leveren snel REMS houdt meer dan 10.000 artikelen klaar in de centrale opslagfaciliteit. Alle slijtage en vervangende onderdelen zijn altijd beschikbaar. Een service die houdt van onderbrekingen tot een minimum te beperken.

 

 

In het geval van een reparatie is het gebied bestrijkende netwerk van gecontracteerde klant dienst workshops beschikbaar voor een snelle en professionele reparatie. Hooggekwalificeerde en goed opgeleid personeel repareren en onderhouden van de machines en gereedschappen voor onze klanten. Na voltooiing van de reparatie of inspectie worden de producten weer teruggegeven aan de klant langs de snelste weg.

 

Jennekens Lastechniek

Withuisveld 36

6226 NV Maastricht

K.V.K: 14630845

BTW nr: NL816114213B01

IBAN: NL31 INGB 0679877797

 

 

 

                     +31(0)43 3520707

 

                     +31(0)43 3520708

 

                    info@jennekensbv.nl

 

Openingstijden Ma t/m Vr 8:00-17:00