Electrische gereedschappen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u professioneel gereedschap kopen van een topmerk? Jennekens BV bied u een ruim assortiment Metabo gereedschap, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Metabo gereedschap wordt ingezet op alle plekken van de wereld waar mensen volledig op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen. Vooral professionals die op zoek zijn naar veilige en krachtige gereedschappen kunnen hun hart ophalen bij het merk Metabo. In ons assortiment vindt u onder andere robuuste schuurmachines, slijpmachines, afkortzagen en boorhamers die aangeboden worden tegen de scherpste prijzen.

 

Metabo is een Duits bedrijf dat opgericht is in 1924 met het doel om professioneel gereedschap op de markt te brengen die aan de toenemende vraag van de sterk verbeterde technische wereld konden voldoen. Er wordt veel aandacht besteed aan het design van de Metabo gereedschappen, waar eerst in kaart wordt gebracht wat precies de behoeften zijn van de gebruiker. Er wordt vooral gekeken naar goede hanteerbaarheid, een lange levensduur van het product, optimale werking en een zo gering mogelijk gewicht van het gereedschap. De ingenieurs en productdesigners van Metabo zijn dag in dag uit bezig met het bedenken van nieuwe innovatieve Metabo gereedschappen, waarbij regelmatig ook ideeën naar boven komen die ver boven het begrip elektrisch gereedschap uitgaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                      Actuele Metabo folder                                    Complete catalogus 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gereedschap met een spectaculair uiterlijk maar bovendien ergonomisch, praktisch, specialistisch en weldoordacht gefabriceerd ten einde de gebruiker de mogelijkheid te bieden om op een zeer comfortabele wijze elke klus te klaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                   Hitachi  35 jaar aktiefolder                            Hitachi catalogus 2015-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REMS produceert machines en gereedschap voor professionals-de eisen nodig zijn hoge. REMS vervult haar taken met bevoegdheid, verantwoordelijkheid en een eersteklas service. Dit omvat ook de snelle levering, alsmede onderhouds-en reparatie. Een hoge mate van flexibiliteit en absolute betrouwbaarheid zijn de basis voor de uitstekende service.

 

 

De hele logistieke organisatie is gericht op de behoeften van onze klanten. Om snel te kunnen leveren houdt REMS meer dan 10.000 artikelen klaar in de centrale opslagfaciliteit. Alle slijtage en vervangende onderdelen zijn altijd beschikbaar. Een service die houdt van onderbrekingen tot een minimum te beperken.

 

 

In het geval van een reparatie is het gebied bestrijkende netwerk van gecontracteerde klant dienst workshops beschikbaar voor een snelle en professionele reparatie. Hooggekwalificeerde en goed opgeleid personeel repareren en onderhouden van de machines en gereedschappen voor onze klanten. Na voltooiing van de reparatie of inspectie worden de producten weer teruggegeven aan de klant langs de snelste weg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktie folder Rems

 

 

 

 

 

 

 

Metalen zagen van JEPSON voor het snel en braam vrij snijden van metalen buizen en profielen zonder koelvloeistof!

JEPSON Power ® de uitvinder van de droge cutter technologie - geavanceerde technologie van meer dan 25 jaar ervaring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portable industrieel gereedschap voor professioneel gebruik

 

Euroboor is dé producent en leverancier van portable industrieel gereedschap en levert producten op het gebied van kernboortechniek, freestechniek, zaagtechniek, slijptechniek en hijstechniek.

 

Op deze website vindt u een compleet overzicht van ons productprogramma. Van de kernboormachines, kernboren en al het andere benodigde gereedschap, tot de laskantenfreesmachines en zaagmachines.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Euroboor Catalogus

 

Jennekens Lastechniek

Withuisveld 36

6226 NV Maastricht

K.V.K: 14630845

BTW nr: NL816114213B01

IBAN: NL31 INGB 0679877797

 

 

 

                     +31(0)43 3520707

 

                     +31(0)43 3520708

 

                    info@jennekensbv.nl

 

Openingstijden Ma t/m Vr 8:00-17:00